DJELATNOST PODUZEĆA

OPREMANJE ŠPORTSKIH OBJEKATA , ŠPORTSKIH DVORANA I ŠPORTSKIH TERENA NA OTVORENOM PROSTORU

 

Poduzeće “VELDING” d.o.o. Zagreb, Remete 121., registrirano je za proizvodnju i prodaju športske opreme, većim dijelom investicijske opreme, te opremanje športskih školskih i polivalentnih dvorana, te športskih terena na otvorenom.
U okviru svoje djelatnosti objedinjujemo nekoliko kooperanata, obrtnika i proizvodnih pogona u Zagrebu i okolici, koji su se na našu inicijativu osposobili i intenzivno uključili u proizvodnju športske opreme, a prema našim idejama, nacrtima i projektima. U tom smo pogledu postigli zavidnu kvalitetu i stručnost, što znači da smo mogli svoje proizvode plasirati u niz novoizgrađenih dvorana u cijeloj Hrvatskoj.

U svom proizvodnom programu imamo slijedeće športske artikle:

 

1. IGRE:
Košarkaške konstrukcije, stropne ( jednocjevne i rešetkaste ) elektropodizne.zidne sklopive i fiksne, za vanjske terene jednocjevne i višecjevne košarkaške konstrukcije. Rukometni i nogometni golovi, metalni za vanjska igrališta i drveni za dvorane. Odbojkaški, teniski i badminton stupovi , te druga oprema.

 

2.GIMNASTIČKI I ŠKOLSKI PROGRAM:
Strunjače raznih dimenzija i debljina, švedske ljestve, švedski sanduci veliki prijevozni i mali, švedske klupe, gimnastičke grede niske i visoke- podesive visine, kvadratne ljestve, užad za penjanje, mornarske ljestve i motke za penjanje,mosnice, grbače, daske i klupice od polyestera, uže za povlačenje i vijače, lopte za sve vrste športova, kao i druga oprema za tjelesni odgoj.

 

3. NAMJENSKA OPREMA DVORANA
Pregradne stijene - jednostruke od PVC-a, kao i kombinacija PVC + mreža, dvostruke PVC stijene.
Športski semafori za sve športove.
Tribine raznih kombinacija : sa stolicama ili klupama, raznih dimenzija, prilagođene građevinskim uvjetima dvorane.

 

SVI NAVEDENI PROIZVODI IZ NAŠEG PROIZVODNOG PROGRAMA ODGOVARAJU STANDARDIMA ZA ŠPORTSKU OPREMU, A VEĆINA OPREME KOJA TO ZAHTJEVA,
IZ SIGURNOSNIH RAZLOGA JE ATESTIRANA U HRVATSKOJ.

DVORANA KUTINA

DVORANA BIBINJE

DVORANA ŠIBENIK

DVORANA PREKO - UGLJAN

DVORANA BUJE